top of page
  • Writer's picturejordi ciurana

entrades, amor i informació

ja està disponible l'enllaç per adquirir les entrades per a les tres úniques funcions que farem de l'obra 'amor i informació' al teatre lluïsos de gràcia.


compra les teves entrades en aquest enllaç abans que s'exhaureixin!


després de les vacances de setmana santa entrem a assajar al teatre amb moltíssimes ganes d'ensenyar-vos el que hem anat coent a foc lent des de l'any passat!


de moment, ja us podem compartir el cartell de l'obra que ens ha fet la nora cascante de cara a les funciones del 30 d'abril, 1 i 2 de maig.




sinopsi

‘amor i informació' és un obra que ens parla de la manera com busquem, entenem, processem o preguntem informació i com això afecta la nostra capacitat de crear relacions significatives entre nosaltres. passaran davant dels nostres ulls un munt de personatges que intentaran trobar-se cara a cara dins d’una xarxa d’informació que no para de créixer. pensem que aquesta és un obra que ens parla de la nostra actualitat i toca de prop amb allò que estem vivint i en el fons, ‘amor i informació' ens fa reflexionar sobre el fet d’estimar en ple segle xxi.


amor i informació

dramatúrgia

caryl churchill

direcció

laura solé

intèrprets

berta cascante

jordi ciurana

ana palomo

alejandro saiz

música

anna arribas

producció

maria mandret abelló

espai escènic i vestuari

guisla roig

fotografia

nora cascante


bottom of page