estrenem al festival píndoles

Updated: Sep 8, 2020


avui reprenem els assajos de 'la llibreta de la paula', un microteatre escrit per la meva companya i amiga alba teixidó que ha estat seleccionat al festival píndoles i que estrenarem diumenge sis de setembre al castell de montjuïc amb les entrades completament exhaurides.


després d'una primavera ben estranya i d'un estiu que déu n'hi do torno a trepitjar l'escenari amb aquest petit projecte que em fa especialment feliç perquè l'ha parit l'alba, amb qui tantes vegades hem rebequejat per la manca d'oportunitats dels actors i les actrius que comencem.


ha estat un plaer enorme compartir aquest viatge amb la mar pawlowsky, que ens ha guiat i ens ha ajudat a descobrir aquests dos personatges, la seva història passada i sobre tot el seu present, i a l'aitor rodero per regalar-nos la seva mirada monocromàtica i la seva companyia!


sinopsi

una actriu és a l’escenari a punt de fer realitat el seu somni, quan un fet inesperat la sacseja i posa en qüestió les seves certeses; i és que al teatre, com a la vida, tot depèn de la interpretació que en fem.

descarrega't el programa de mà aquí!

fitxa dramatúrgia: alba teixidó

direcció: mar pawlowsky

intèrprets: jordi ciurana

alba teixidó

fotografía: paula cazorla

aitor rodero

idioma: català


trobareu més informació sobre el festival i la resta d'espectacles a la web del festival.


totes les fotografies són propietat de l'aitor rodero, no les feu servir sense el seu permís!!!


teaser