• jordi ciurana

greatest hits

si més o menys ens hem trobat durant aquest any, deus saber que he estat fent un curs a la sala beckett amb el director i dramaturg iván morales (esmorza amb mi, la calavera de connemara, sé de un lugar, etc.). doncs bé, has de saber que el proper dimecres 26 de juny les participants d'aquest curs mostrarem al públic algunes de les escenes que hem anat treballant durant el curs.


aquí us deixo unes paraules de l'iván perquè veieu quin tipus de feina hem estat fent.

"durant tot un curs, hem estat treballant escenes de textos que formen part del meu propi cànon dramatúrgic contemporani, els que a mi m’han colpejat i m’han fet ser l’autor i el director que soc però, sobretot, l’espectador que m’agrada ser, aquell que va al teatre perquè necessita entendre una mica millor la vida, el que demana a l’experiència teatral un cop al cor i a l’ànima que m’arreli i em doni ales al mateix temps. [...] he intentat posar en pràctica amb els alumnes les eines d’allò que podríem anomenar l’actor humanista; és a dir, aquell o aquella que posa per davant de qualsevol altre objectiu servir de canal per descobrir quina és l’essència de l’experiència humana, amb l’alquímia de la seva suma amb el text i el públic. el meu amor i respecte cap el teatre no em permet demanar-li menys."

Per ser més concrets, les escenes que presentarem formen part de les obres:

Travy

Los días que todo va bien

Cowboy Mouth

Incendis

Poesia completa d'Alejandra Pizarnik

Cleòpatra

Minnie & Moskovitz


La mostra serà el proper 26 de juny a la Sala Beckett de Barcelona. L'entrada és gratuïta però si voleu heu de reservar-la en aquest enllaç.