top of page
  • Writer's picturejordi ciurana

la llibreta a avinyó

aquest divendres l'espectacle la llibreta de la paula, escrit per alba teixidó i dirigit per mar pawlowsky viatja fins a avinyó (no a frança, sinó a catalunya) per formar part de la programació de l'acte inaugural del festival test coorganitzat per cal gras.


què és el test?

test és l festival de la xarxa testimoni escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges...), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i arttistes és mínima, fent augmentar l'experiència del públic i la intensitat de l'espectacle.


1. Cal Gras És un centre de producció cultural i residència d’artistes, situat a Avinyó, des del qual s’ha impulsat la proposta. Cal Gras rebrà els artistes durant els períodes de residència. 2. La Xarxa de municipis 12 municipis conformen el jurat per a la selecció de les companyies i contribueixen al suport econòmic i estructural per a les residències. Posteriorment poden exhibir en les seves sales i carrers els espectacles seleccionats.


3. Les companyies Les companyies interessades presenten els seus projectes a una de les dues convocatòries de l’any a TE. Les propostes seleccionades per la residència poden gaudir d’una estada gratuïta a Cal Gras i els assajos en un dels teatres de la xarxa. 4. El públic Des de TE s’aposta per a afavorir la implicació directa dels espectadors. Els assistents a les preestrenes no són oients passius, sinó que esdevenen productors d’aquestes propostes amb les seves aportacions.





bottom of page