top of page
  • Writer's picturejordi ciurana

la llibreta de la paula a sant andreu

el centre cívic de sant andreu (carrer gran de sant andreu, 111) organitza el proper divendres 2 d'octubre una tarda de microteatre. l'alba teixidó i jo hi serem amb el primer bolo de la llibreta de la paula, un text escrit per ella mateixa i dirigit per la mar pawlowsky que vam estrenar a principis de setembre al festival píndoles.


per cert, ja teniu disponibles les fotografies que va fer el sergi panizo dels tres dies que va durar el festival. aquí us comparteixo les que va fer del nostre espectacle:


la funció del dia 2 començarà a les set de la tarda i podeu reservar les entrades (gratuïtes!!!) trucant al 933 11 99 53, enviant un correu electrònic a infoccsa@bcn.cat o bé al taulell del centre. (per assistir-hi cal que indiquen el vostre nom, cognom, telèfon i correu electrònic de cada participant).


a banda de la nostra proposta, compartirem la tarda amb dues altres obres de microteatre: la primera vez, de sara cano, amb direcció de jaume viñas i interpretació de christian cánovas i paula salmerón i gaby, de tomás ferrando agulló, amb direcció d'eva cailà i interpretació de marta genís i albert boix. tot plegat presentat per virginia blasco i ricard salom que faran de mestres de cerimònies.







bottom of page