top of page
  • Writer's picturejordi ciurana

#lavozdetuvida



el 25 de febrer de 2021 a les 11:39 vaig rebre una nota de veu de la marta, que transcric a continuació:

jordi hola et vull demanar un favor però em pots dir si ho veus complicat em dius que no i ja està. estic grabant el primer episodi del podcast de citas que cada episodi serà diferent y unas veces sale una cosa y otras sale otra eh però per aquest primer he de comentar els resultats de l'enquesta aquesta que vaig llençar a instagram i estic fent com el discurs jo sola y se me está haciendo un poco aburrido estar yo sola comentando las respuestas entonces (risa maléfica) el que et volia proposar si vols és fer però literal veinte minutos eh o quince si se puede bueno serán veinte de jo anar-te comentant els resultats que han sortit com vam fer l'altre dia pues es que la mayoría ha votado esto tú qué piensas o anar parlant de coses és que serà una xorrada perquè son cosas muy mundanas pero bueno y tenerte a ti como dándome un poco de feedback y tu opinión y yo lanzarte la mía y ya está perquè hi hagi com aquestes dues veus i no se m'escolti a mi sola dando mi opinión qué te parece et ve de gust perdona sé que estàs super liat eh però és que me viene genial tu figura para esto ahora mismo eh no t'estic dient que sea en todos los episodios solo ahora diga'm si tens algun huequito per fer-ho

aquella mateixa tarda ens posàvem a grabar el primer episodi del podcast citas de citas (cita #1: primeras veces), durant el qual la marta em va demanar que posés data al dia internacional de les primeres cites. jo, com a homenatge a la meva última primera cita vaig proposar el 14 d'agost. cap dels dos sabíem ben bé què passaria llavors, però la idea era celebrar el primer dia internacinoal de les primeres cites amb un episodi especial.


lluny de l'anècdota, amb el temps vam acabar parint un projecte molt més ambiciós: la voz de tu vida. es tracta d'una secció especial dins el podcast citas de citas on organitzem trobades virtuals entre persones que creiem que poden tenir bon feeling i els organitzem una cita a cegues. a cegues literalment perquè en cap moment s'activen les càmeres dels i les pretendents.


doncs el passat 14 d'agost, d'ara endavant dia internacional de les primeres cites, va sortir el primer episodi d'aquest nou projecte que hem engegat. i el primer èxit que celebro és haver trobat una persona amb qui m'entenc tant bé a nivell personal, professional i creatiu. el segon, que ja hem grabat quatre cites i en tenim moltes més esperant trobar el o la candidata ideal.



què dius?

que no tens parella i estàs fins als nassos de tinder, grindr, adoptauntio, meetic, bumble i companyia? doncs si vols que t'organitzem una cita a mida on allò més important és el que es diu i el que no es diu, visita la web de citas de citas i omple el formulari per participar a la voz de tu vida.




bottom of page