top of page
  • Writer's picturejordi ciurana

mientras las entradas no llegan

hola!


des d'aquest dilluns ja podeu reservar les vostres entrades per venir a veure el primer espectacle de la cia. abrupta: mientras las brujas no llegan. per fer-ho, només cal que truqueu al 93 291 80 80 o que envieu un correu electrònic a  informacio@farinera.org a partir d'avui mateix.


han estat tres mesos intensos de creació, sovint treballant en circumstàncies adverses de pluriocupació (se m'han solapat fins a cinc projectes simultanis) i esgotament físic i mental, però ens n'hem sortit! aquest divendres pujarem a l'escenari per compartir amb totes vosaltres la història de la karol, la berta, la pilar i en nacho. a continuació us deixo la sinopsi perquè aneu obrint boca...


la karol viu en una relació de parella patriarcal i violenta. la berta és activista política que lluita pels drets de les dones. la pilar és treballadora social especialitzada en violència masclista. les històries d'aquestes tres dones s'entrecreuen, visibilitzant situacions que malauradament, són encara molt vigents en la nostra societat.

aprofito aquest post per donar les gràcies a les meves companyes celia baeza, manar taljo, laura yvars i jarbas cardona per aquests mesos d'assajos i pel vostre compromís amb allò que més m'estimo d'aquest món: el teatre.




bottom of page